Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

4 Elements – Fire Gokkast

4 Elements – Fire

Speel de Bellmark 4 Elements – Fire, wanneer je de vier elementen graag wilt trotseren. Heb je daarnaast ook de gokkasten met water, aarde en wind gezien? Speel de verschillende kasten en zorg er op die manier voor dat je een kans kunt maken op een mooie winst, die je vervolgens direct uit kunt laten betalen.

4 Elements – Fire symbolen

Je kunt de 4 Elements – Fire van Bellmark op een aantal verschillende manieren spelen, bijvoorbeeld via het bovenspel. Er is een vlugge jackpot aanwezig, waarmee je ervoor zorgt dat je direct minimaal 100 credits kunt winnen. Slaag je er in het bovenspel bij een inzet van 16 credits in om 3 keer het 4 Elements – Fire symbool te spelen? Dan win je de jackpot en zorg je ervoor dat je een mooie prijs wint. Bovendien laat de Bellmark 4 Elements – Fire gokkast je op een mooie manier weten dat je gewonnen hebt, waardoor het alleen daarvoor al de moeite waard is om de kast eens uit te proberen.

Winbanken en onderspel
Speel je liever het onderspel van de Bellmark 4 Elements – Fire? Dan kun je een maximale prijs winnen van 250 credits, die hoger is dan de maximale prijs van 200 credits op veel andere gokkasten. Uiteraard kun je gebruik maken van de 6 winbanken, om de totale waarde van de pot op te laten lopen tot 1200 credits. De Bellmark 4 Elements – Fire zit op een heel aantrekkelijke manier in elkaar, dus probeer de kast zeker een keer uit.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.