Bellmark Gokkasten overzicht

⭐⭐⭐ Voeg deze site toe aan je favorieten ❕

4 Elements – Earth gokkast

4 Elements – Earth

De 4 Elements – Earth van Bellmark maakt onderdeel uit van de serie van 4, met alle elementen. Je kunt spelen met de aarde, maar daarnaast ook met het vuur, de wind of wellicht het water. Probeer de verschillende kasten uit en zorg er op die manier voor dat je een mooie winst kunt maken.

De vier elementen met 4 Elements – Earth

Je speelt de vier elementen met de Bellmark 4 Elements – Earth. Ga op zoek naar de prachtige vlugge jackpot die er te verdienen valt. Speel het bovenspel en zet 16 credits in. Het is vervolgens de bedoeling om op zoek te gaan naar de symbolen van de 4 Elements – Earth. Slaag je erin om deze 3x te verzamelen? Dan win je de jackpot en kun je minimaal 100 credits bijschrijven. Bovendien stijgt de jackpot snel, waardoor de kans groot is dat deze al een stuk hoger zal staan wanneer je deze wint.

Winbanken en potwaarde van 1200 credits
Het mooie van de 4 Elements – Earth van Bellmark is dat er maar liefst 6 winbanken aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat je de totale waarde van de pot op kunt laten lopen tot 1200 credits. Je zorgt voor een mooie winst, die je uiteraard direct uit kunt laten betalen. De maximale winst van 250 credits bij het onderspel is hoger dan gebruikelijk, waardoor het meer dan de moeite waard is om dit ook eens te spelen. Zorg er op die manier voor dat je de beide onderdelen van de Bellmark 4 Elements – Earth zo goed mogelijk onder de knie krijgt.

© Copyrigh Bellmarkgokkasten.org 2012 🎰🎰🎰 2020 Gokkasten Overzicht - Alle rechten voorbehouden.